GZ Phsycholoog

Locatie: Maastricht, Limburg, Netherlands
Datum Geplaatst: 13-11-2018
Werken in een Intensive-Home-Treatment-team is nooit saai. Dit is een baan in de psychiatrie waar je je kunt ontwikkelen op professioneel en individueel vlak. Je werkt mee aan de behandeling van zeer kwetsbare jeugdigen en maakt een écht verschil in hun leven. Als je stevig in je schoenen staat, initiatiefrijk bent en houdt van afwisseling, dan ben je in een IHT-team aan het juiste adres. IHT staat voor Intensive Home Treatment. Je bent naast doordacht en professioneel niet bang voor ad hoc situaties. Sta jij je mannetje? Lees dan verder en we zien je reactie graag tegemoet!

Standplaats:  Maastricht
Opleiding:      Afgeronde opleiding GZ-Psycholoog
Salaris:           Functiegroep 65, minimaal €3.266,- en maximaal €5.126,-
Contracttype:Onbepaalde tijd

Onze klant behandelt kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen tot 25 jaar met complexe psychiatrische problematiek in Limburg. Hun zorg is toegankelijk, mobiel en snel beschikbaar. Ze zijn gespecialiseerd in integrale, ontwikkelingsgerichte diagnostiek, behandeling en crisisinterventie. Behandeling start in principe vanuit de vertrouwde omgeving van het kind. Soms kan dat niet. Men biedt dan klinische- en/of dagbehandelingen aan, zo kort mogelijk en zo lang als nodig. Beleidsontwikkeling en zorginhoudelijke projecten vinden in co-creatie met de doelgroep plaats. Door middel van een Jongerenraad is jongerenparticipatie goed verankerd in de organisatie.

Past IHT bij jou?
IHT is een behandelvorm waarbij kinderen en jeugdigen van 12 tot 20 jaar, die door psychiatrische problematiek zijn vastgelopen of dreigen vast te lopen zo veel als mogelijk in het gezin en de eigen sociale omgeving worden behandeld. De gezinsbehandelaar komt meerdere keren per week bij het gezin thuis en werkt intensief met het gezin samen om een oplopende crisis te voorkomen en de situatie weer hanteerbaar te maken.
Jouw kwaliteiten
Naast een afgeronde opleiding tot GZ-Psycholoog, heb je affiniteit en bij voorkeur ervaring met het werken met de complexe kinder- en jeugdpsychiatrische doelgroep. Je maakt deel uit van een multidisciplinair team dat de behandeling/begeleiding van de patiënten uitvoert. Je werkzaamheden bestaan o.a. uit het uitvoeren van intakes, het opstellen van een behandelvoorstel en het uitvoeren van individuele behandeling/begeleiding als regiebehandelaar. Ook ondersteun je collega’s in opleiding in de vorm van werkbegeleiding. Je houdt niet van een gespreid bedje, bent een pionier en vaart wel bij een dynamische werkomgeving. Je bent een bondgenoot die naast de jeugdige en zijn (gezins)systeem staat, en spreekt hun taal. Samen ga je praktisch en toekomstgericht aan de slag. Je helpt om betekenis te geven aan het verleden en de kwetsbaarheden. Dit doe je met begrip, toewijding, geduld en empathisch vermogen. Je bent proactief en gericht op samenwerking, zowel binnen als buiten de organisatie.

Wat wij jou bieden
Wij bieden een uitdagende functie die persoonlijk op jou is afgestemd! Wij bieden je optimale begeleiding om het beste uit jezelf te halen. Word jij gelukkig van een vaste werkplek of wordt jij juist uitgedaagd door op verschillende plekken te werken? Zo zorgt voor de perfecte match!
Jij bepaalt zelf je toekomst! Ga jij vast in dienst bij een van onze partners of stroomt er Zo Zorg bloed door je aderen? Aan jou de keuze! Bij ons ben je niet alleen een ambassadeur voor het bedrijf maar een actief onderdeel van Zo Zorg. Wij willen dat je meedenkt en één keer per maand even langs komt om samen een bakje thee te drinken. Gezellig en belangrijk!
 
 
of
this job portal is powered by CATS