GGZ!! Verpleegkundigen (MBO/HBO), Verpleegkundig Specialisten, SPV-ers, Social Workers, MZ (persoonlijk begeleider specifieke d

Locatie: Heerlen, Limburg, Netherlands
Datum Geplaatst: 13-11-2018
Onze klant behandelt kinderen, jeugdigen en jongvolwassenen tot 25 jaar met complexe psychiatrische problematiek in Limburg. Hun zorg is toegankelijk, mobiel en snel beschikbaar. Ze zijn gespecialiseerd in integrale, ontwikkelingsgerichte diagnostiek, behandeling en crisisinterventie. Behandeling start in principe vanuit de vertrouwde omgeving van het kind. Soms kan dat niet. Men biedt dan klinische- en/of dagbehandelingen aan, zo kort mogelijk en zo lang als nodig. Beleidsontwikkeling en zorginhoudelijke projecten vinden in co-creatie met de doelgroep plaats. Door middel van een Jongerenraad is jongerenparticipatie goed verankerd in de organisatie.

Onze klant biedt geestelijke gezondheidszorg aan kinderen, jeugdigen, volwassenen en ouderen met psychische of psychiatrische klachten en/of verslavingsproblematiek. Zij leveren zorg in de kliniek, in de wijk, gespecialiseerde psychiatrische zorg, verslavingszorg (waaronder heroïne- en methadonverstrekking), (trans-) forensische psychiatrische zorg, generalistische basiszorg en verslavingspreventie. Ook bieden zij beschermd wonen en dagbestedingsactiviteiten. zij zijn een dynamische organisatie met ruimte voor opleiding en (wetenschappelijk) onderzoek. In Zuid-Limburg zijn zij dé specialist op het gebied van geestelijke gezondheidszorg.
 
Voor deze klant zijn wij op zoek naar:
Verpleegkundigen (MBO/HBO), Verpleegkundig Specialisten, SPV-ers, Social Workers, MZ (persoonlijk begeleider specifieke doelgroepen) (fulltime/parttime)

Zo biedt onze klant poliklinische en klinische zorg (forensisch en transforensisch), forensisch beschermd wonen en forensisch Fact aan patiënten, met als doel het reduceren van delictrisico tot een maatschappelijk aanvaardbaar niveau. Behandeling bevat elementen van de zorgprogramma’s schizofrenie en psychotische stoornissen, verslavingszorg en persoonlijkheidsstoornissen.

Bij Kinderen & Jeugdigen (en jongvolwassenen tot 25 jaar) zijn zij gespecialiseerd in integrale, ontwikkelingsgerichte diagnostiek, behandeling en crisisinterventie van complexe psychiatrische problematiek. Behandeling start in principe vanuit de vertrouwde omgeving van het kind. Soms kan dat niet. Men biedt dan klinische- en/of dagbehandelingen aan. De zorg is toegankelijk, mobiel en snel beschikbaar.

In de Verslavingszorg behandelen zij in een multidisciplinair team alle vormen van verslaving met een hele pakket van interventies, startend bij ambulante individuele trajecten, groepsbehandelingen, detoxificatie tot aan chronische zorg (methadon-/heroïnebehandeling). Er is steeds aandacht voor psychiatrische comorbiditeit en bijkomende problemen.
De professionals werken dagelijks intensief samen aan de beste behandeling en zorg voor de patiënten. Onze klant staat voor geestelijke gezondheidszorg, met een veelzijdigheid aan medewerkers die toegewijd, empathisch, professioneel en respectvol zijn. Zowel naar de patiënten alsook naar de verwijzers en samenwerkingspartners.

Zoek jij:
  • een uitdagende, dynamische werkomgeving waar persoonlijke ontwikkeling een vanzelfsprekendheid is?
  • een professioneel team waar de beste zorg centraal staat?
  • een team waarin de collega`s elkaar ondersteunen en waar eigen verantwoordelijkheid gewaardeerd wordt?
 
Wij bieden:
Een uitdagende functie die persoonlijk op jou is afgestemd! Wij bieden je optimale begeleiding om het beste uit jezelf te halen. Word jij gelukkig van een vaste werkplek of wordt jij juist uitgedaagd door op verschillende plekken te werken? Zo zorgt voor de perfecte match! Jij bepaalt zelf je toekomst! Ga jij vast in dienst bij een van onze partners of stroomt er Zo Zorg bloed door je aderen? Aan jou de keuze! Bij ons ben je niet alleen een ambassadeur voor het bedrijf maar een actief onderdeel van Zo Zorg. Wij willen dat je meedenkt en één keer per maand even langs komt om samen een bakje thee te drinken. Gezellig en belangrijk!
 
of
this job portal is powered by CATS