Verzorgende & Verpleegkundige Noord-Limburg

Locatie: Venray, Limburg, Netherlands
Datum Geplaatst: 14-11-2018
Ben jij een Verzorgende of een verpleegkundige uit (Noord)Limburg en met het zorghart op de juiste plaats? Dan ben je bij Zo Zorg aan het juiste adres! Wij helpen jou persoonlijk met een werkplek die perfect op jou is afgestemd.

Wij bieden je optimale begeleiding om het beste uit jezelf te halen. Word jij gelukkig van een vaste werkplek of word jij juist uitgedaagd door op verschillende plekken te werken? Zo zorgt voor de perfecte match! Ook in Noord-Limburg hebben wij diverse opdrachtgevers.

Wij zorgen ervoor dat de omstandigheden ideaal voor jou zijn, zo kan jij doen waar je goed in bent! Zorg verlenen! Jij bepaalt zelf je toekomst! Ga jij vast in dienst bij een van onze partners of stroomt er Zo Zorg bloed door je aderen? Aan jou de keuze! Bij ons ben je niet alleen een ambassadeur voor het bedrijf maar een actief onderdeel van Zo Zorg. Wij willen dat je meedenkt en één keer per maand samen met je collega's even komt borrelen om samen te evalueren! Gezellig en belangrijk!
 
Zo, nu jouw talent:
Als MBO verpleegkundige biedt jij persoonsgerichte lichamelijke verzorging, verpleegtechnische zorg en psychosociale begeleiding aan cliënten met een gemiddeld tot hoog complexe complexe zorgvraag. Jij weet als geen ander hoe je prioriteiten moet stellen en hebt overzicht. De cliënt kan volledig op jou vertrouwen vanwege je verantwoordelijkheidsgevoel en kennis van jouw vakgebied. Jij werkt punctueel en bent vertrouwd in het werken met protocollen. Je bent een persoon die de autonomie van de cliënten in stand houdt en/of bevordert. Waar nodig werk je samen met andere disciplines. De geleverde zorg rapporteer je op een professionele manier in het zorgdossier.

Tijdens een werkdag ben je bezig met;
  • Ondersteunen bij de algemene dagelijkse levensverrichtingen,
  • Je voert verpleegtechnische handelingen uit,
  • Je gebruikt je sociale vaardigheden om het zorgproces in goede banen te leiden,
  • Je rapporteert de bijzonderheden,
  • Het maken of aanpassen van zorg/verpleegplannen.
  • Het aansturen van collega’s
  • Multidisciplinair contact
Geïnteresseerd?
Bel ons op 06 13 11 53 43 / 06 33 91 70 67, stuur je CV naar info@zozorg.eu of meld je aan via facebook
of
this job portal is powered by CATS