Ziekenhuis (gespecialiseerde) verpleegkundige

Locatie: Roermond, Limburg, Netherlands
Datum Geplaatst: 14-11-2018
Jij weet het zeker! Als verpleegkundige is er geen mooiere plek om te werken dan het ziekenhuis. Je vraagt je alleen af welke afdeling en welk ziekenhuis nou goed bij je past. Daarnaast hecht je veel waarde aan je persoonlijke ontwikkeling. Deze bepaal jij dan ook het liefste zelf! Je vindt het belangrijk dat er aandacht is voor jou als individu en dat de begeleiding die je krijgt persoonlijk is.
 
Identificeer jij jezelf met de bovenstaande omschrijving? Dan wordt het toch eens tijd dat we gaan kennismaken!
 
Wij helpen jou persoonlijk met een werkplek die perfect op jou is afgestemd. Wij bieden je optimale begeleiding om het beste uit jezelf te halen. Word jij gelukkig van een vaste werkplek of word jij juist uitgedaagd door op verschillende plekken te werken? Zo zorgt voor de perfecte match!
 
Wij zorgen ervoor dat de omstandigheden ideaal voor jou zijn, zo kan jij doen waar je goed in bent! Verplegen! Jij bepaalt zelf je toekomst! Ga jij vast in dienst bij een van onze partners of stroomt er Zo Zorg bloed door je aderen? Aan jou de keuze! Wil jij jezelf ontwikkelen is een bepaalde specialisatie? Wij helpen je dit doel te bereiken! Bij ons ben je niet alleen een ambassadeur voor het bedrijf maar een actief onderdeel van Zo Zorg. Wij willen dat je meedenkt en één keer per maand samen met je collega's even komt borrelen om samen te evalueren! Gezellig en belangrijk!
 
Geïnteresseerd?
Bel ons op 06 13 11 53 43 / 06 33 91 70 67, stuur je CV naar info@zozorg.eu of meld je aan via
facebook
 
 
of
this job portal is powered by CATS