(persoonlijk)Begeleider Gehandicapten Zorg  

Locatie: Heel, Limburg, Netherlands
Datum Geplaatst: 14-11-2018
Bij deze opdrachtgever werk je in een warme en gezellige sfeer. Er zijn locaties waarbij veel onbegrepen gedrag voor komt. Er zijn echter ook locaties waar dit niet het geval is. Deze klant heeft moderne centrumlocaties en daarnaast enkele woningen verspreid in de wijk. Zij bieden zorg, behandeling, begeleiding, advies en ondersteuning aan mensen met ernstige verstandelijke en/of lichamelijke beperkingen, veelal gecombineerd met onbegrepen gedrag. Het aanbod sluit aan bij de wensen en mogelijkheden van cliënten. De een heeft behoefte aan 24-uurszorg op een van de centrumlocaties; de ander woont thuis en maakt gebruik van een van de dagbestedingsmogelijkheden en /of van de thuiszorg.
 
Bij Zo Zorg is het mogelijk om in gehandicapten zorg ervaring op te doen binnen al deze vormen van zorg. Wij bieden je optimale begeleiding om het beste uit jezelf te halen. Word jij gelukkig van een vaste werkplek of word jij juist uitgedaagd door op verschillende plekken te werken? Zo zorgt voor de perfecte match!

Wij zorgen ervoor dat de omstandigheden ideaal voor jou zijn, zo kan jij doen waar je goed in bent! Zorg verlenen! Jij bepaalt zelf je toekomst! Ga jij vast in dienst bij een van onze partners of stroomt er Zo Zorg bloed door je aderen? Aan jou de keuze! Bij ons ben je niet alleen een ambassadeur voor het bedrijf maar een actief onderdeel van Zo Zorg. Wij willen dat je meedenkt en één keer per maand samen met je collega's even komt borrelen om samen te evalueren! Gezellig en belangrijk!
 
Heb jij een passend diploma uit de zorg en interesse in werken in de gehandicapten zorg? Neem dan gerust contact met ons op 06 13 11 53 43 / 06 33 91 70 67, stuur je CV naar info@zozorg.eu of meld je aan via facebook
 
 
of
this job portal is powered by CATS