Werk in de Wijk! Als verzorgende of als verpleegkundige

Locatie: Weert, Limburg, Netherlands
Datum Geplaatst: 14-11-2018
Ligt jouw hart bij het werken in de wijk? Ook daar biedt Zo Zorg verschillende opties. Vaak is er door de invoering van zelfsturende/organiserende team weinig aandacht meer voor het individu. Grip op je rooster krijgen is erg lastig. Wij ondersteunen je hierbij en vertegenwoordigen jouw belang in de organisatie.
 
Je kiest zelf hoe en in welke richting je jezelf wilt ontwikkelen. Wij helpen jou persoonlijk met een werkplek die perfect op jou is afgestemd. Wij bieden je optimale begeleiding om het beste uit jezelf te halen. Word jij gelukkig van een vaste werkplek of word jij juist uitgedaagd door op verschillende plekken te werken? Zo zorgt voor de perfecte match!
 
Wij zorgen ervoor dat de omstandigheden ideaal voor jou zijn, zo kan jij doen waar je goed in bent! Zorg verlenen! Jij bepaalt zelf je toekomst! Ga jij vast in dienst bij een van onze partners of stroomt er Zo Zorg bloed door je aderen? Aan jou de keuze! Bij ons ben je niet alleen een ambassadeur voor het bedrijf maar een actief onderdeel van Zo Zorg. Wij willen dat je meedenkt en één keer per maand samen met je collega's even komt borrelen om samen te evalueren! Gezellig en belangrijk!
 
Werken in de Thuiszorg betekent:
 
werken in een klein, zelfstandig team. Je werkt met een vaste groep collega’s en cliënten en met elkaar zijn jullie verantwoordelijk voor het totale pakket aan zorg in jullie wijk. 
Samen met de cliënt bepaal je wat hij of zij nodig heeft. Zo bouw je een band op.


Als wijkverpleegkundige voer je alle voorkomende verpleegkundige werkzaamheden uit. Dat doe je soms ook in complexe en instabiele situaties. Verder indiceer en coördineer je de zorg vanuit verpleegkundig perspectief, in samenwerking met collega’s en met andere disciplines. Je bent dé spil in de zorgverlening en je bent, als onderdeel van de ketenzorg, zichtbaar in de buurt.


Als verzorgende help je thuiswonende cliënten met een zorgbehoefte. Je werkzaamheden variëren per gezin: van wassen en aankleden, het toedienen van medicijnen of het verzorgen van wonden tot het geestelijk begeleiden van mensen. Kortom: een baan met volop variatie. Elke situatie is immers weer anders. Mede dankzij jouw hulp kunnen cliënten vaak langer zelfstandig, thuis blijven wonen. Omdat je vaak alleen werkt moet je stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Toch is het ook goed om te weten dat er een heel team achter je staat waar je op kunt terugvallen als dat nodig is.
 
Vragen?
Neem gerust contact op met Koen ( 06 33 91 70 67) of Bart (06 13 11 53 43)
 
 
of
this job portal is powered by CATS