Werken in de Geronto-psychiatrie

Locatie: Venlo, Limburg, Netherlands
Datum Geplaatst: 14-11-2018
Wordt jij uitgedaagd door psychiatrische ziektebeelden en draag je graag een steentje bij aan het leefgenot van deze doelgroep? Zou jij het leuk vinden om je te specialiseren is deze specifiek doelgroep? Dan kunnen wij bij Zo Zorg je helpen!  Je kiest zelf hoe en in welke richting je jezelf wilt ontwikkelen.
 
Werken met deze doelgroep is erg lastig. Je moet dus stevig in je schoenen staan en goed zelf beslissingen kunnen nemen. Wij ondersteunen je hierbij en vertegenwoordigen jouw belang in de organisatie.
 
Wij helpen jou persoonlijk met een werkplek die perfect op jou is afgestemd. Wij bieden je optimale begeleiding om het beste uit jezelf te halen. Word jij gelukkig van een vaste werkplek of word jij juist uitgedaagd door op verschillende plekken te werken? Zo zorgt voor de perfecte match!
 
Wij zorgen ervoor dat de omstandigheden ideaal voor jou zijn, zo kan jij doen waar je goed in bent! Zorg verlenen! Jij bepaalt zelf je toekomst! Ga jij vast in dienst bij een van onze partners of stroomt er Zo Zorg bloed door je aderen? Aan jou de keuze! Bij ons ben je niet alleen een ambassadeur voor het bedrijf maar een actief onderdeel van Zo Zorg. Wij willen dat je meedenkt en één keer per maand samen met je collega's even komt borrelen om samen te evalueren! Gezellig en belangrijk!
 
Voor verschillende opdrachtgevers zijn wij op zoek naar talenten voor in de psychiatrische zorg. Op basis van het individuele zorgplan bied je dagelijkse verzorging en begeleiding aan cliënten. Hiermee lever je een belangrijke bijdrage aan hun lichamelijk, sociaal en geestelijk welbevinden. Je draagt mede zorg voor een veilige en prettige woonomgeving. Daarbij ben je actief in het  mede opstellen van behandelplannen en coachen van teamleden omtrent gedrag, wonen en welzijn.

Heb je interesse? Solliciteer of neem contact op met Koen of Bart op 06-339 17 067
of
this job portal is powered by CATS